Om Thales

Sentrale og gode lokaler

Thales er lokalisert på Vågsallmenningen, midt i Bergen sentrum, i lyse og trivelige lokaler. Alle busser som kjører til sentrum stopper like utenfor og bybanestoppet Byparken er et steinkast unna.

Chat med oss via Facebook

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt!

På vår facebookside kan du ta direkte kontakt via chat, send oss en mail eller ring oss. Vi svarer så raskt vi kan.

Ingen spørsmål er dumme, vi er her for å hjelpe!

thalesprivatist

Adresse

Mail

Ring

Nygårdsgaten 114

sigurd@thalesmatematikk.no

977 14 922

Sigurd Haaland

Sigurd har som jobbet lærer i videregående siden 2012 og har en Mastergrad i matematikk fra UiB.  Han trives ekstra godt med å hjelpe de som sliter med forståelsen av faget. Fra å finne regnestykker i registreringsnumre da han var liten, til å beregne sannsynligheter i Risk og poker i tenåringsalderen, kan man si at matematikk ligger i hans blod.

«En ting jeg lærte hjemmefra var at matematikk er et språk. På samme måte som du må lære deg ord før du kan sette sammen setninger, må du også lære deg hva de enkelte matematiske begrepene betyr. Først da man kan forstå sammenhengene.»

Per Haaland

Per har 36 år erfaring som lærer og inspektør/viserektor. Han har hovedfag i rein matematikk, også fra UiB.

I flere år har han vært har vært sensor i matematikk, både muntlig og skriftlig. I 11 år var han også i nemd for sentralgitt eksamen i matematikk, dvs. de som lager eksamensoppgavene. Han har 27 år som deltids foreleser i matematikk og statistikk, NHH, og 5 år som deltids foreleser i matematikk ved ingeniørutdanningen, HiB.

Per er lidenskapelig opptatt av matematikk og det har han vært siden ungdommen.